Verdens fodboldelskere blev torsdag aften vidner til kamp, der vil gå over i historiebøgerne. Liverpools vilde comeback mod Dortmund i Europa League affødte et væld af reaktioner – ikke mindst fra de danske fodbold-værter.

Liverpool vendte et truende nederlag på 1-3 til sejr på 4-3 hjemme på Anfield. Manager Jürgen Klopp fik dermed gjort kål på sin gamle tyske klub, og sammen med resten af Liverpool-mandskabet er han dermed videre til semifinalerne i årets Europa League, hvor de skal møde Villareal.

Det blev et vanvittigt drama, og selv fodboldfans, der normalt ikke støtter Liverpool, sad klinet til skærmen med åben mund.

Reaktionerne på de sociale medier fra kendte fodbold-personligheder var mange både under og efter det historiske drama. Det var bare ikke alle, der havde lige stor tiltro til Liverpool, og det fik den tidligere studievært på TV 2 Heidi Frederikke Sigdal til at gå i seng ved stillingen 0-2. Det skrev hun på Twitter fredag morgen:

Det var ikke kun tv-værter, der strøg til tasterne. FC Københavns kommunikationschef, Jes Mortensen, holdt ud længe nok til, at han oplevede hele det intense opgør. Og kærligheden til fodbold er åbenlys stor:

Tv-vært på Discovery Networks – og hustru til Jes Mortensen – Mette Cornelius var ligeså begejstret for torsdagens vanvidskamp:

Kort efter tweetede hun igen, og denne gang viste hun sin store entusiasme omkring kampen ved ironisk at udlægge strabadserne:

Fodboldkommentator på Discovery Networks Casper Høygård sad – ligesom Heidi Frederikke Sigdal – ikke klinet foran tv-skærmen, da målene væltede ind på Anfield. Han var optaget af en helt anden kamp - og med al respekt, en kamp, hvor der var knap så meget drama:

Fodboldkommentator Jesper Simo, også fra Discovery Networks, glædede sig over, at kampen mellem Liverpool og Dortmund torsdag aften var et godt eksempel på, at betydningen af Europa League er blevet større, end den ellers tidligere har været: