Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

HIK frister for tiden en anonym tilværelse i 2. division, men det bliver der måske lavet om på i fremtiden.

I hvert fald har klubben netop styrket sit trænerteam med to yderst profilerede og rutinerede skikkelser. Peter Møller og Thomas Kahlenberg, to tidligere topspillere med til sammen 67 landskampe på CV'et, skal fremover sammen med den forhenværende landstrænerassistent, Torben Storm, være ansvarlige for HIK’s morgentræninger på U17- og U19-niveau. Det skriver bold.dk:

»Vi er meget glade for at få tilknyttet Peter og Thomas. Peter har længe haft sine børn spillende i klubben, så det var oplagt at forhøre ham,« siger talentsportschef Philip Hansen til sitet

»Hvad angår Thomas, så fik jeg egentlig at vide, at han ikke rendte og lavede så meget, og så prøvede vi bare lykken. Thomas går med tanker om at prøve sig af i trænerverdenen, og så var det oplagt at starte ud med Peter og Torben, som han kender fra tidligere.«

Peter Møller og Thomas Kahlenberg kender primært hinanden fra landsholdet. De har begge en fortid Brøndby, mens Møller herhjemme desuden har repræsenteret AaB og FC København.

Møller stoppede karrieren i 2005 og er i dag vært på DR. Kahlenberg lagde støvlerne på hylden for et år siden. Øverst i artiklen kan du se ham sige farvel til Brøndbys fans.

Andre læser også