Tre sejre i træk og otte kampe uden nederlag. Sådan lyder Liverpools statistik i Premier League efter søndagens underholdende 4-3 sejr over Swansea.

Det har bragt den traditionsrige klub op på fjerdepladsen med kun fire point op til Chelsea på førstepladsen. Det emmer da bare en lille smule af et engelsk mesterskab, kunne man tænke.

Men den galej vil Liverpool-træner Brendan Rodgers ikke spille med på.

- Der er ikke rigtigt nogen, der taler om os som titeludfordrer. Det handler om Chelsea, Manchester og Arsenal. Det bliver sandsynligvis de tre hold, som kommer til at kæmpe om det. Vi vil bare koncentrere os om at forbedre os, og så må vi se, hvor langt det tager os, sagde Brendan Rodgers efter kampen til BBC.

Her kunne Rodgers gøre status over en kamp, hvor Liverpool allerede efter tre minutter kom foran 1-0, og efter en huhej-start stod der 3-2 til Liverpool ved pausen. Trods Swansea-udligning i anden halvleg vandt Liverpool til sidst, da Jordan Hendersen scorede sit andet mål i kampen til 4-3.

Brendan Rodgers er yderst tilfreds med den stime, som hans hold er kommet ind i.

- Vi har været fremragende indtil videre, men der er stadig 11 kampe tilbage, og vi vil gerne lægge afstand til de hold, der ligger under os. Vi vil gerne blive ved med at vinde, og for at det kan lade sig gøre, så skal vi blive ved med at spille godt.

Men selv på et succeshold er der altid forbedringsmuligheder, og Brendan Rodgers havde da også et negativt punkt på sin blok efter kampen - og det er med dansk deltagelse. Rodgers er ikke tilfreds med sin defensiv, hvor Daniel Agger i går spillede en rolle, da han spillede den første time af kampen.

- Vi indkasserer nogle dumme mål, og vi er ikke struktureret. Det er fejltagelser eller dårlige beslutninger. Vi skal arbejde på at udrydde de fejl, sagde Rodgers.

Swansea har været inde i en tumultarisk periode, som kulminerede, da Michael Laudrup blev fyret. Søndagens nederlag er ingen katastrofe, specielt fordi holdet viste, at der er gode muligheder i deres hold. Det blev trods alt til tre scoringer på udebane mod Liverpool.

- Jeg så ikke den tro på tingene, som vi har vist tidligere, og i pausen måtte jeg konstatere, at vi ikke havde flyttet bolden hurtigt nok rundt. Men i anden halvleg viste vi den tro, vi skulle, og vi er uheldige med ikke at få noget med herfra et af holdene øverst i tabellen. Med de kampe vi har spillet på det seneste, så kan jeg ikke klage over den energi, vi viste, sagde holdets nye træner, Garry Monk.