Leicester City overraskede alt og alle, da de klarede 2-2 med Manchester City i FA-cuppen. Tirsdag aften spillede de to klubber så returopgør og denne gang havde Leicester City ikke samme held.

Manchester City skulle ikke bruge mange minutter, førend de lyseblå fra Manchester var foran. Carlos Tevez gjorde det til 1-0 efter et kvarters spil, da han efter en mislykket dribling alligevel fik bolden med og hamrede den op i nettaget fra kanten af feltet.

Bare tre minutter senere fik Leicester dog en gylden mulighed da Patrick Vieira på klodset vis nedlagde Lloyd Dyer. Fra pletten var Gallagher sikker og hamrede udligningen ind. Herefter fik Leicester City tro på tingene, men alligevel var det favoritterne fra Manchester, der fik scoret.

Patrick Vieira gjorde noget af skaden god igen, da han sikkert rettede en retur ind til 2-1. Det blev også 3-1, da David Silva med en fin aflevering fandt Adam Johnson, der tog et enkelt træk og følt satte bolden ind.

Efter 57. minutter kunne Carlos Tevez have afgjort kampen for alvor blev afgjort. Carlos Tevez var fri mod mål, og Leicester City-forsvaret havde ikke andre muligheder end at nedlægge den lille argentiner i feltet. Det efterfølgende straffespark tog Tevez selv, men Leicester Citys målmand Weale snuppede det svage spark.

Otte minutter før tid udnyttede Leicester City så, at Manchester City ikke kunne lukke kampen. Lloyd Dyer snød offside fælden og lagde bolden køligt forbi Joe Hart.

Det fik Leicester frem på banen, men det bar ikke frugt. I stedet lukkede Alexandre Kolarov kampen, da han med et tørt hug bragte Manchester City på 4-2, hvilket også blev kampens resultat.

Det sender Manchester City videre i den traditionsrige FA-Cup, hvor holdet i næste runde møder Notts County på udebane.