Chelsea fik vendt 1-2 til en 4-2-sejr over Reading. Eden Hazard var endnu en gang fremragende, og Fernando Torres kom på måltavlen.

Chelsea var på forhånd storfavoritter til at trække sig sejrrigt ud af hjemmekampen mod Reading i den engelske Premier League, og det endte da også med den forventede sejr til de forsvarende Champions League-mestre - men de måtte arbejde hårdt for den.

Efter at have været bagud 1-2 ved pausen lykkedes det Roberto Di Matteos tropper at vinde 4-2.

Det belgiske stortalent Eden Hazard spillede fremragende, da Chelsea i weekenden besejrede Wigan, og endnu en gang var den tidligere Lille-spiller flyvende. Eksempelvis efter 18 minutters spil, da han tilkæmpede sig et straffespark, som Frank Lampard eksekverede sikkert til 1-0.

Men herefter slog Reading godt tilbage. Små syv minutter senere udlignede nyerhvervelsen Pavel Pogrebnyak til 1-1, da han med stor kraft headede bolden forbi Petr Cech, og lidt senere blev det også 2-1 ved Danny Guthrie.

Denne stilling holdt, indtil der resterede 20 minutter af opgøret, men så udlignede Gary Cahill på et langskud, som Adam Federici i Reading-målet nok skulle have reddet, og ti minutter senere scorede Fernando Torres det, der skulle vise sig at blive kampens afgørende scoring, da han afsluttede et gennemspillet angreb - at spanieren så godt nok var offside i situationen, er en anden sag.

I slutminutterne satsede Reading alt på en udligning, og derfor blev Federici også kastet med frem på et hjørnespark. Dette endte dog i en kontrachance til Chelsea, og så kunne Branislav Ivanovic gøre det til slutresultatet 4-2, inden Federici var nået tilbage til sit mål.