BTs udsendte i Parken lørdag aften havde et godt øje til målscorer Yussuf Poulsen, men bestemt også Pierre Højbjerg på midtbanen.

Danskerne sejrede 2-0 over Serbien og ser ud til at være godt på vej mod EM.

Sådan bedømte BTs udsendte de danske spillere i kampen mod Serbien.

Morten Olsen
Havde sat sit hold rigtig godt op mod et stærkt serbisk hold. Godt set at starte inde med Yussuf Poulsen, som blev kampafgørende.
KARAKTER: 10

Kasper Schmeichel
Lavede to afgørende redninger i anden halvleg. Specielt redningen kort efter pausen på Aleksandar Mitrovic’ hovestød var ren verdensklasse.
KARAKTER: 12

Lars Jacobsen
Havde rigtige gode fremstød i første halvleg og fint samarbejde med Yussuf Poulsen. Så lidt småskadet ud i anden halvleg.
KARAKTER: 7

Simon Kjær
Hvis han bare holder sig til at tage slåskampene og få bolden væk fra farezonen, er alt godt. Smed bolden unødigt væk i fremdrift.
KARAKTER: 7

Daniel Agger
Har ikke spillet en landskamp i otte måneder, men kaptajnen gik flot ind og vandt flere slagkraftige dueller mod store Mitrovic. Brændt straffe.
KARAKTER: 7Simon Poulsen
En meget udskældt venstreback, som gjorde det godt og var tæt på at blive assistmager på Yussuf Poulsens hovedstød kort før pausen.
KARAKTER: 7

Pierre-Emile Højbjerg
Var det virkelig kun hans syvende landskamp? Det er godt nok svært at se. Tager enormt meget ansvar og var en af banens bedste.
KARAKTER: 10

William Kvist
Spillede en fornuftig kamp mod nogle rigtig dygtige modstandere på den centrale midt. Løb tør for krudt i anden halvleg og blev udskiftet.
KARAKTER: 7

Michael Krohn-Dehli
Det var ikke hans bedste kamp, og han blev skiftet ud tidligt i anden halvleg. Skabte simpelthen for lidt og var ikke god defensivt.
KARAKTER: 4

Yussuf Poulsen
Blev efterudtaget til A-landsholdet, men viste i den grad sit potentiale. Flot mål og en evig kilde til uro i højre side. Bedste kamp i trøjen.
KARAKTER: 10

Nicklas Bendtner
Lavede en genial førstegangsaflevering ved Yussuf Poulsen-målet. Lavede lidt støj ved at ville tage straffespark foran Agger igen.
KARAKTER: 7

Christian Eriksen
Indlæggene fra hans fødder sidder der næsten hver gang. Havde et enkelt skud på mål, som godt kunne have fortjent en bedre skæbne.
KARAKTER: 7