En af de mest omdiskuterede spillerhandler i Europa afgøres i disse timer i København.

Ifølge BTs oplysninger forhandler Real Madrid og Strømgodset IF tirsdag i København om et køb af det 16-årige norske supertalent Martin Ødegaard.

Ødegaard-lejren var indtil tirsdag formiddag indlogeret på Hotel D'Angleterre på Kongens Nytorv. De forlod hotellet omkring klokken 09.30 - angiveligt for at bevæge sig mod lufthavnen.

Igennem snart et år er hypen omkring Ødegaard vokset dag fra dag, og i dag er Ødegaards navn kendt i alle de europæiske storklubber.

Klubber som Bayern München, Liverpool, Arsenal og Ajax har angiveligt været blandt de klubber, som har været med i kapløbet om det norske talent, men alt tyder altså på, at Ødegaards valg i sidste ende falder på Real Madrid.

Ødegaard skulle ifølge den norske avis VG koste Real Madrid 30 millioner kroner her og nu. Der skulle dog være klausuler i aftalen, der gør, at Strømgodset muligvis kan få yderligere 30 millioner oven i hatten - alt afhængig af, hvor meget spilletid Ødegaard får i den spanske storklub.

Den norske avis Drammens Tidende hævder, at Ødegaard flyver til Madrid torsdag, hvor han vil blive officielt præsenteret.

Strømsgodsets administrerende direktør, Erik Espeseth, fortæller tirsdag formiddag til VG, at parterne endnu ikke er klar til at bekræfte handlen.

»Der er intet at melde ud endnu,« skriver han i en sms til VG.