Landets næstbedste fodboldrække har fået ny navnesponsor.

Det er det danske sportsbettingselskab Bet25, der har indgået en to-årig aftale, hvilket gør, at 1. division i de næste to år kommer til at hedde Bet25 Liga.

»Vi er rigtig stolte over at kunne præsentere Bet25 som ny navnesponsor. Bet25 er et dansk bettingselskab med dybe rødder i dansk fodbold og i dansk sport i det hele taget. At vi nu igen får navnesponsor på Danmarks næstbedste fodboldrække, siger noget om, hvordan kvaliteten af ligaen er steget de seneste år og er blevet mere attraktiv, hvilket også giver sig udtryk for endnu flere kampe på tv fremover,« udtaler Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen.

Holger Kristiansen, der er direktør for Bet25 er da også godt tilfreds med den to-årige aftale.

»Med Bet25 Liga bliver der sat endnu en tyk streg under, at vi er det sportsbetting firma, der er tættest linket op til dansk fodbold. Bet25.dk er det betting-site, der har klart flest odds ude på dansk fodbold, og via vore media-platforme KanalSport.dk og Ligabold.dk følger vi dansk fodbold tættere end de fleste. Med vores tilstedeværelse i Bet25 Liga får vi endnu en platform til at fortælle fodbolddanmark om, hvordan vi som det eneste sportsspille-selskab i Danmark sender penge direkte tilbage til de danske klubber,« udtaler Bet25s direktør Holger Kristiansen.