21-årige Elvira Nordström fra Älvsbyn i Sverige fik noget af et chok, da hun ville se sine feriebilleder fra en roadtrip i Australien.

Hun havde besluttet at fremkalde nogle af billederne i en lokal fotobutik i Byron Bay, men da hun modtog en mail med et link til dropbox fra fotobutikken, var det i stedet billeder af det verdenskendte popikon Miley Cyrus og den australske skuespiller Liam Hemsworth, der kom frem på skærmen.

Og så endda i omegnen af 200 helt private billeder fra deres bryllup, som for nyligt blev afholdt i al hemmelighed.

»Da jeg downloader billederne, så jeg en masser tilfældige mennesker og tænkte 'dette er ikke mine billeder',« siger Elvira i et interview med mediet Modette og fortsætter:

Foto: ROBYN BECK/AFP/RITZAU SCANPIX
Vis mere

»Men så ser jeg Chris Hemsworth. Først troede jeg, det var en joke, men det viser sig så, at de (fotobutikken, red), havde sendt det forkerte link til mig.«

Chris Hemsworth er bror til Liam Hemsworth. Han er også skuespiller - og så er han bosat i Byron Bay. Fotobutikken havde altså byttet rundt på Elvira Nordströms feriebilleder og Chris Hemsworths bryllupsbilleder med kendisparret.

På den måde fik den unge svensker altså et eksklusivt indblik i festen med kendisserne, som ellers har forsøgt at undgå den store opmærksomhed om brylluppet.

Elvira Nordström kunne dog ikke drømme om at lække billederne. Hun delte dog oplevelsen på sin instagramprofil og taggede Chris Hemsworth i sit post.

Det førte til, at den 35-årige skuespiller - som blandt andet er kendt for sin rolle som Thor i Marvel-filmen af samme navn - kontaktede hende.

De aftalte, at Elvira Nordström skulle slette linket med billederne.

»Alt er godt nu. Han bad mig om at slette billederne. Så jeg har dem ikke længere, og han takkede mig flere gange, da vi talte i telefon. Og igen på Instagram,« fortæller Elvira Nordström.

Således blev den unge svensker altså endnu en oplevelse rigere på sin rundrejse i Australien.