Danmarks største reality-diva 2019 endte med at blive en rutineret herre ud i reality-genren.

Mandag aften blev fjerde sæson af TV3's realityshow 'Divaer i junglen' afgjort med den 29-årige tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Philip May som den endelige vinder foran blandt andre 'X Factor'-deltageren Sigmund, Frederik Fetterlein og Nikita Klæstrup.

»Det er fantastisk. Nu har jeg holdt det hemmeligt i fire måneder, og jeg har haft lyst til at råbe det til hele verden,« lyder det fra Philip May, da B.T. fanger ham over telefonen.

»Men nu er jeg jo rimelig trænet i at holde på hemmeligheder med alle de programmer, jeg har været med i, så man vænner sig til det,« tilføjer han med et grin.

Philip May nummer to fra højre.
Philip May nummer to fra højre. Foto: TV3
Vis mere

Rev T-shirt i stykker.
Optagelserne fandt sted i starten af året i Thailand.

Da programmets vært, Jakob Kjeldberg, til sidst udråbte Philip May som vinder, rev han straks sin T-shirt i stykker.

»Jeg skulle bare rive et eller andet i stykker,« fortæller Philip May med et grin og husker tilbage på 30 hårde dage i junglen.

»Det kom bag på mig, hvor hårdt det egentlig var. Både med alle de dyster, vi skulle igennem, og så det at være sammen med så mange forskellige mennesker døgnet rundt, mens der er kamera på.«

Han tilføjer:

»Men det var også bare en rigtig fed unik oplevelse. Noget, man ikke bare kan bestille via et rejseselskab.«

Sejren blev umiddelbart efter finalen fejret på et nærliggende hotel, hvor Phillip May med egne ord gav den godt gas med champagnen.

100.000 kroner
Og hvad med præmien på de 100.000 kroner?

»Jeg ved ikke, hvad jeg skal bruge dem på endnu. Nu er det jo ikke en million kroner, og efter skat er det vel cirka 60.000 kroner. Jeg tror bare, de bliver sat ind på kontoen, til når jeg får brug for dem. Jeg skal på en roadtrip til Spanien til sommer, så der skal jeg nok bruge lidt af dem,« fortæller han.

Philip May er fortsat klar på at lave mere tv. Som den rutinerede reality-deltager, han er, vil han naturligvis ikke løfte sløret for sit næste projekt. Status er blot, at der kommer mere, fortæller han.

For nylig blev han akut indlagt med knæproblemer og måtte igennem en operation. Det døjer han fortsat med:

»Det går bedre. Jeg kan gå lidt mere uden krykker, men det går langsomt. Jeg er stadig på antibiotika. Det er noget værre noget.«

Kendt navnebror
Philip May har nu medvirket i 'Paradise Hotel', 'Divaer i junglen', været vært på 'Reality Awards' og senest ageret spindoktor for forskellige politikere i forbindelse med et valgprogram arrangeret af TV3.

Alligevel er Philip May ikke den største Philip May i verden. I Storbritannien har han nemlig en navnebror i form af den britiske premierminister Theresa Mays mand.

»Ja, da jeg googlede mit navn, var det kun ham, der kom frem. Det var da ærgerligt. Der slår Theresa Mays mand mig sgu af pinden,« griner han.

Om Philip May så skulle gå efter at blive gift med en dansk statsminister?

»Skal jeg så hedde Philip Frederiksen? Arh, det er et kedeligt navn. Jeg venter, til der kommer et bedre,« griner han.