Ikke mere small talk på TV2 i sofaen med Felix og Christiane. Sara Bro returnerer til DR, hvor hun igen skal lave formiddagsradio på P3.
Ikke mere small talk på TV2 i sofaen med Felix og Christiane. Sara Bro returnerer til DR, hvor hun igen skal lave formiddagsradio på P3. Foto: Bjarke Bo Olsen

Den 37-årige studievært vender tilbage i æteren på Danmarks Radio.

Sara Bro der er opvokset og uddannet som vært på Danmarks Radio, vender nu igen tilbage til DR.

Det er anden gang i løbet af hendes karriere, at hun kommer tilbage til DR, efter det første sidespring på et par år i 2004 og 2005, hvor hun havde forskellige værtsjobs på tv2-Zulu.

Denne gang varede 'affæren' med TV2 som vært på formiddagsprogrammet 'Weekend Weekend' et lille års tid.
Og nu er det så tilbage til æteren på P3, hvor hun før har haft stor succes, blandt andet sammen med Adam Duva Hall i formiddagsprogrammet 'Verdens største brevkasse'.

Læs også:
Kvindelig radiovært tiltalt for røverier


-  Sidste år fik jeg et spændende tilbud fra Nordisk Film og TV 2, som jeg ikke kunne sige nej til. Men det var mere svært at slippe P3, end jeg havde troet. Især lytterne, siger Sara Bro.

Men noget tyder på, at  den 37-årige vært og tilrettelægger, gerne vil på skærmen igen hurtigst muligt:

Læs også: 
Marie Egede Big Brother


- Jeg er rigtig taknemmelig for, at jeg har fået chancen for igen at skulle være sammen med verdens bedste lyttere hver dag. Så må vi se på, om der bliver tid til noget tv i DR-regi senere, siger Sara Bro i anledning af skiftet mellem de to store elektroniske mediehuse.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.