Nu er den succesfulde Simon Cowell på banen med et helt nyt talentshow. Denne gang for DJ's.
Nu er den succesfulde Simon Cowell på banen med et helt nyt talentshow. Denne gang for DJ's. Foto: MARIO ANZUONI

Manden bag de populære talentshow X Factor og Talent præsenterer nu et helt nyt koncept. Fremtidens superstjerner skal findes blandt DJ's.

'DJ Superstar' bliver navnet på det nye koncept, der skal supplere de mange talentprogrammer, der kører med stor succes verden over.

Det nye format er allerede blevet udviklet, og vil i første omgang køre i USA og i England.

- Vi har arbejdet på det her show i mere end et år. (...) DJ's er de nye rockstjerner - det føles som det helt rigtige tidspunkt at lave sådan et show på, siger Simon Cowell i en pressemeddelelse, der er bragt på Twitter-siden Popjustice.

Skuespillerparret Jada og Will Smiths produktionsselskab er også med i den nye satsning. Her er der store forventninger til det nye koncept.

- Det her program vil finkæmme hele verden og finde en helt ny form for talent. (...) Vi er samtidig meget begejstrede over at arbejde sammen med Simon Cowell på, hvad vi tror, vil blive et meget succesfuldt koncept på verdensplan, siger Jada Pinkett-Smith.

Så selvom der i første omgang kun er udsigt til at det nye talentshow bliver vist i USA og England, så behøver vi nok ikke frygte, at de danske DJ-talenter går til spilde. Historien viser i hvert fald, at Simon Cowells talentshows også har stort potentiale i Danmark - og resten af verden for den sags skyld. Og ambitionerne hos hans samarbejdspartnere tyder på at historien vil gentage sig.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.