Skuespilleren Kristin Davis lufter muligheden for, at en tredje 'Sex and the City'-film kan være på vej.

Ægte fans har drømt om det i årevis. Og det er som om, at rygterne om den længeventede treer bare ikke vil dø.

Det meste af året er der kommet hints omkring, at en tredje 'Sex and the City'-film kunne være på vej - seks år efter toeren 'Sex and the City 2' havde premiere.

I september fortalte 51-årige Sarah Jessica Parker, der spiller seriens hovedperson - den modeelskende skribent Carrie Bradshaw - at der 'helt sikkert altid er en mulighed'.

»Jeg tror ikke, at nogen af os har sagt nej,« fortalt hun til Press Association ifølge Time om sig selv og sine tre medspillere, Kim Cattrall, 60, Kristin Davis, 51 og Cynthia Nixon, 50.

»Jeg ved ikke, om det er en serie eller en film. Jeg tror, at det forbliver et åbent spørgsmål og en åben diskussion, indtil det er blevet afklaret,« tilføjede hun.

Og nu puster medspilleren Kristin Davis yderligere liv i rygterne.

»Hele forløbet med 'Sex and the City' har været den ene overraskelse efter den anden. Vi troede aldrig, vi rigtig ville blive et hit. Vi troede ikke, vi ville vinde en Emmy, vi troede ikke, vil ville få lov til at lave en film, og da slet ikke endnu en film,« fortalte hun for nyligt til det amerikanske ugeblad People.

»Jeg føler det virkelig som om, at vi ikke er færdige. Jeg føler, at der er endnu en historie,« afslørede hun og tilføjede:

»Jeg ville være klar på alt, hvad Sarah Jessica og Michael Patrick King (serien og filmenes instruktør, red.) synes, er det rigtige.«

Tv-serien havde premiere i USA i 1998. Der blev sendt i alt seks sæsoner af den populære serie frem til 2004. I maj 2008 havde filmen 'Sex and the City: The movie' premiere, mens efterfølgeren 'Sex and the City 2' kom i maj 2010.