Hvis man er en af de mange danskere, som sad klistret til skærmen for at følge de unge og smukke livreddere på stranden i Los Angeles, kan man glæde sig.

Det bliver dog ikke med de velkendte ansigter som David Hasselhoff og Pamela Anderson i front. Men derimod den mørkhårede skønhed 29-årige Alexandra Daddario, som er kendt fra filmene ’San Andreas’ og ’Texas Chainsaw’. Hun skal spille sammen med bl.a. Dwayne ’The Rock’ Johnson, som også er producer på filmen, og unge Zac Efron, som de fleste teenagepiger kender fra ’High School Musical’.

Filmplottet er ifølge amerikanske The Wrap, at veteran-livredderen Dwayne Johnson er tvunget til at arbejde sammen med unge Zac Efron for at redde stranden fra en miljøkatastrofe.

Johnson afslørede selv den store nyhed på sin Instragram-profil onsdag med ordene: »Det er officielt! Jeg vil gerne byde velkommen til den talentfulde og smukke Alexandra Daddario til Baywatch-holdet i rollen som ’Summer’. Alex er noget for sig, det ved jeg af erfaring, og jeg kan næsten ikke vente, til andre får lov til at se hende eje denne rolle,« skrev Dwayne ’The Rock’ Johnson om sin kollega, som han tidligere har spillet sammen med i filmen ’San Andreas’.

Uden det oprindelige hold

Hele tre gange - i 2002, 2006 og 2009 - er der ellers blevet spekuleret i, om den succesfulde tv-serie ville vende tilbage - denne gang på det store lærred. Det skete aldrig med det oprindelige stjernehold, men nu kan fans verden over endelig glæde sig til kulminationen på 90ernes populære serie om livredderne.

Indspilningerne forventes at begynde i begyndelsen af 2016.