Lyt til artiklen
Ovenstående billede florerer på Facebook, hvor folk deler det til alle deres venner og bekendte.

De fleste kender 'Tilbage til Fremtiden'-trilogien, hvor Marty McFly og Doc indstiller den flyvende DeLorean til fremtiden. Ifølge billedet skulle det altså være i går, at de ankom, men det er forkert. Marty McFly og Doc ankom ikke i går den 27. juni 2012.

Det sker først om tre år og lidt til, nemlig den 21. oktober 2015.

Selvom billedet til forveksling ligner det originale, så er det ikke rigtigt, for billedet er redigeret. Det er Steve Berry, en manager i mobilselskabet Simply Tap, som har redigeret billedet for at promovere, at trilogien er kommet i en Blu-ray box.

Det samme skete også i 2010, hvor filmsitet 'Total Film' gjorde præcis det samme og ændrede datoen. Men nu er tusindvis af mennesker faldet for joken igen. Her var datoen sat til den 6. juli 2010.

- Det var bare et uheld. Vi gjorde det med den overbevisning, at alle kendte til det, der skete for et par år siden. Vi regnede ikke med, at nogen ville falde for den samme joke to gange, siger Steve Berry til mashable.com.

Men billedet har allerede fået sit eget liv på nettet, og det er blevet delt flere tusinde gange på Facebook, selvom det blot er for at promovere en filmbox.

Og der er rigtig mange der er hoppet på joken. Blandt andet har TV 2 Beep lagt billedet ud på deres Facebook-profil.

Simply Tap, som lagde billedet op, skrev da også på deres Facebook-profil i dag, at det var en joke.

- Selvfølgelig var det ikke 'Tilbage til Fremtiden'-dag i går, venner. Det var bare vores lille joke... som så ud til at snyde en masse mennesker, skriver firmaet.

Så vi må vente knap tre et halvt år, før vi er tilbage til fremtiden.