Det var ikke længe, Christiane Schaumburg-Müller, havde tid til at være morgenvært i TV2’s nye satsning, Weekend Weekend”, der sendte første gang lørdag den 26. november

Fra nytår forlader den populære vært nemlig programmet, fordi hendes eget program er så tæt besat med teateropgaver, at det er svært for hende at finde tid til at være med i live-optagelserne sammen med Sara Bro og Felix Smith lørdag formiddag til ”Weekend Weekend”.

LÆS OGSÅ: 

Det er nemlig allerede fra nytår, at Christiane Schaumburg-Müller går i gang med prøverne til hovedrollen som Eva Perron i musicialen ”Evita”, der skal spilles på Musikteatret i Holstebro.

I forbindelse med prøverne har den talentfulde og travle vært valgt at flytte til Holstebro.
- Arbejdsmæssigt, synes jeg 2011 er gået rigtigt godt, men jeg synes, jeg har knoklet så meget i 2011, at jeg godt kunne have et lille break, en lille ferie. Jeg skal til Holstebro den 2. januar, har Christiane Schaumburg-Müller tidligere fortalt bt.dk

Christiane Schaumburg-Muller

TIL BT - VMD

Når hun rykker til det jyske, skifter hun dermed det hektiske liv i storbyen ud med livet i en mindre provinsby. Men eftersom det ikke er for evigt, har Christiane Schaumburg-Müller ingen planer om at etablere sig fast i Holstebro.

LÆS OGSÅ: 

- Jeg tror, jeg skal bo på hotel i Holstebro. Det er jo en meget lille by og meget jysk. Jeg satser på, jeg skal læse en masse bøger og begynde at træne, nu har jeg ikke trænet i to år. Det er mit nytårsforsæt, fortæller hun om de kommende måneders planer.

Hverken hun eller hendes forlovede, L.O.C., har planer om, at han skal bosætte sig i det jyske sammen med hende.
-  Liam laver liveshowes med Voice på det tidspunkt. Nu må vi se, men jeg kører til Holstebro, så jeg kan jo køre frem og tilbage. Og så kan han vel køre tilbage i løbet af ugen, mener Christiane Schaumburg-Müller.

Selv om seerne af ”weekend Weekend” nu må vinke farvel til Christiane, bliver de ikke snydt. Programmet fortsætter med at have to kvindelige værter som pendant til Felix Smith. Og den nye vært er allerede fundet i skikkelse af Ibi Støvring.

Ikke underligt glæder den nye vært sig til udfordringen. Ibi Støvring har tidligere været en populær vært hos TV3, hvor hun fra 2005-2007 var vært på tre sæsoner af Paradis Hotel, de to første sæsoner af boligprogrammet ”Velkommen hjem”, ”4 Brylluper” og så har hun flere gange været vært ved Brystgalla for Kræftens Bekæmpelse.

-  Med de oplevelser og historier, jeg har med fra mit liv, og med den afslappede tilgang til emnerne i ”Weekend Weekend” tror jeg, at programmet passer perfekt til mit temperament, humør og stil, siger Ibi Støving.

TV2 oplyser, at siden ”Weekend Weekend” første gang flimrede hen over skærmen har programmet nu  136.000 seere i gennemsnit. Programmet sendes både lørdag og søndag formiddag.