Nicole Kidman viser sin skønne barm frem frem på den røde løber.
Nicole Kidman viser sin skønne barm frem frem på den røde løber. Foto: ERIC GAILLARD

Den smukke australske skuespillerinde, Nicole Kidman, har i disse dage vild sex på det store lærrede på filmfestivalen i Cannes. Men også på den røde løber er hun sexet som få.

Blå kjoler og grønne kjoler, lange kjoler og nedringede kjoler. Det vrimler med smukke kvinder i dyre kjoler, når filmfestivalen i Cannes løber af stablen. Og i år er bestemt ingen undtagelse.

FRANCE-FILM-FESTIVAL-CANNES


Men selvom Nicole Kidman også var iført en nydelig kjole, da hun mødte op på den røde løber, var der næppe mange der lagde mærke til hverken farven, udskæringen eller længden.

Den australske skuespillerinde havde nemlig ladet bh'en ligge i suiten på hotellet, og lod sine bryster få frisk luft under det tynde lag stof. Således kunne pressen og de fremmødte fans nyde synet af den 44-årige skuespillers velproportionerede krop.

Nicole Kidman er et af årets største navne i Cannes, og hun optræder faktisk i hele to film på filmfestivalen.

kjoler

FRANCE-FILM-FESTIVAL-CANNES


I filmen ’Hemingway & Gellhorn’, portrætterer hun forfatteren Ernest Hemingways kæreste og journalist-kollega, den intellektuelle Martha Gellhorn. Men det er uden tvivl den anden film, hun medvirker i, der trækker flest overskrifter.

I 'The Paperboy' kaster Kidman sig nemlig ud i rollen som den dullede Charlotte, der flere gange har vild sex i filmen. Og efter sigende skulle hun være i stand til at simulere en orgasme, der aldrig er set lignende på film før.

Én af de heldige mandlige skuespillere, som hun dyrker sex med i filmen, er den unge hovedperson, der bliver spillet af teenage-idolet Zac Efron - kendt fra High School Musical-filmene.

Filmen handler om den unge 18-årige Jack Jansen (Zac Efron), der vender tilbage til sit barndomshjem for at hjælpe sin journalist-storebror med at finde frem til sandheden om en dødsdømt fange, der måske er uskyldigt dømt. Undervejs bliver den unge Jack forelsket i den dødsdømtes elskerinde Charlotte (Nicole Kidman). Så det ser ud til, at der er lagt op til en film med masser af action - og masser af sex.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.