En strid om chokolade blev dråben, der fik det famøse bæger til at flyde over for komikeren Amin Jensen, som forlod tv-programmet »Jeg er en celebrity - få mig væk herfra« midt under optagelserne i starten af februar.

Seerne blev mandag aften vidne til dramaet på TV3.

Sådan bor Anni og Gustav i virkeligheden: Kom helt ind i 'Jeg er en celebrity'-kendislejren

Efter at have sendt Jesper Skibby ud af konkurrencen, som foregår i den sydafrikanske jungle, valgte den ellers så lattermilde mand i et anfald af raseri at forlade showet og vinke farvel til præmien på 250.000 kroner. Årsagen er, at de få dage han opholdt sig i junglen var præget af urimelige forhold, og så har produktionsholdet bag programmet løjet, hævder han.

I programmet vandt Amin Jensen suverænt duellen mod Jesper Skibby, men knapt havde komikeren fået lov at smage sejrens sødme, før han fik stillet endnu en udfordring. Eller rettere to. For hvad der ikke blev vist i programmet er, at Amin Jensen faktisk først prøvede at sluge et kakerlak-spyd på under 10 sekunder, inden han havde mere held med at sluge en bunke levende orme for at få præmien - chokolade - med til de andre deltagere.

Se også: Skibby overrasket af jungle-modstander: Jeg havde de største fordomme

Og netop kakerlak-udfordringen er et af komikerens skarpeste kritikpunkter, for det kunne været gået grueligt galt, mener Amin Jensen, der efterfølgende måtte en tur til lægen med sin hals, der var blevet ridset af de sydafrikanske kryb.

»Det kan godt være, jeg ikke har ret, men i mit univers, så er det sgu livsfarligt,« siger han og understreger, at hans exit fra programmet handler om andet end den chokolade - eller manglen på samme - man ser ham gå amok over i programmet. Det bygger nemlig på en løgn, mener han.

Se også: Husker du Lizzie fra 'Taxa': Margrethe Koytu afslører fræk hemmelighed

»Det blev sagt til pressen, at jeg havde fået at vide, at jeg kunne få en Snickers-bar med det samme eller ti dagen efter. Det er desværre en løgn. På åben tv blev der sagt, mens pressen var der, at alle ville få en Snickers-bar. Det har de så ikke kunnet indfri, og så laver man en nødløgn, og det har jeg det svært med,« siger Amin Jensen, der dog ikke har tv-optagelserne til at bakke op om sin forklaring.

For ifølge programredaktør på TV3, Mikal Kjær-Hansen, har den 45-årige komiker misforstået situationen. Han medgiver, at Amin Jensen efter konkurrencen forsøgte at få sat præcist mål på, hvor stor gevinsten skal være, men fastslår også, at programmets værter Jakob Kjeldbjerg og Lasse Rimmer ikke har lovet komikeren noget som helst.

 

5 visninger

Programredaktøren beklager Amin Jensens beslutning om at forlade programmet og mener, at produktionsholdet har behandlet komikeren retfærdigt.