Tirsdag var der fint besøg på RFRSH' kontor, hvor det danske Counter-Strike-hold Astralis holder til.

Her var statsminister Lars Løkke Rasmussen nemlig forbi for at få et indblik i de danske stjerners hverdag. Og så skulle han også selv i aktion. Du kan se mere fra statsministerens besøg øverst i artiklen.

Hurtigt blev han nemlig teamet op med træner Danny 'zonic' Sørensen, der skulle guide Lars Løkke Rasmussen, der fik æren af at styre musen og forsøge at skyde de andre.

Og bagefter var statsministeren da også godt tilfreds med sin egen præstation.

»Det var sjovt og nervepirrende. Og man tænker lidt, om man kan blive grebet af det. Og ja, det kan man godt. Man vil helst ikke dø, man vil helst slå ihjel, og jeg synes, det gik meget godt,« fortæller statsministeren, der undervejs også fik dræbt tre spillere.

Der er også et valg, der nærmer sig, og der er også nogle, der vil sige, at du kun gør det her for at få kapret nogle unge stemmer. Er det rigtigt?

»I så fald skulle man sige, at alt, man gør, har med det at gøre. Jeg interesserer mig levende for det land, jeg er statsminister for og elsker at komme ud i alle hjørner af det danske samfund. Det er mit arbejde, og det er det, om der er et valg rundt om hjørnet eller ej.«

Trykker du snart på valgknappen?

»Jeg har jo øvet mig på at trykke på knapper hele dagen. Det kunne jeg sådan set godt finde ud af, så det er sådan set ikke, fordi jeg ikke kan finde ud af at trykke på en knap, men det er ligesom Counter-Strike. Man skal vente til det rigtige tidspunkt,« forklarer Lars Løkke Rasmussen og fortsætter:

»Man skal ikke bruge sin ammunition før tid, for så står man der, når de angriber, uden at have noget. Så vi skal lige finde det rigtige tidspunkt at trykke på knappen.«

Danske Astralis har i over et år været verdens med afstand bedste Counter-Strike-hold. Derfor topper de da også suverænt verdensranglisten.

Folketingsvalget skal senest være afholdt den 17. juni 2019.