Weekenden igennem har stemningen været elektrisk i Royal Arena i København, hvor den store Counter-Strike-turnering BLAST Premier Fall Final skabte et hav af vilde momenter.

Men én ting fyldte også i den udsolgte arena: buhråb. Det var ikke kun tilfældet under kampene, men også under præsentationer og interview af spillere, og det er ikke faldet i god jord hos alle.

På den officielle stream på Twitch kunne man således se, hvordan værten på scenen, Alex 'Machine' Richardson, afbrød et interview med Vitality-spilleren Richard 'shox' Papillon for at sætte publikum på plads, efter mange af dem begyndte at buhe.

»Hold jeres kæft, i særlinge! Freaks! Det er Counter-Strike. Vi hepper under kampene, ikke det her. Hep på jeres hold, når de vinder, men nyd Counter-Strike. Lad være med at være freaks,« sagde han vredt fra scenen.

Værten Alex 'Machine' Richardson var alt andet end tilfreds med de danske fans, da de søndag buhede under et interview på scenen.
Værten Alex 'Machine' Richardson var alt andet end tilfreds med de danske fans, da de søndag buhede under et interview på scenen.
Vis mere

Efter opgøret mellem Vitality og Astralis – hvor franskmændene trak det længste strå – var det så tv-eksperten fra den officielle stream Chad 'SPUNJ' Burchill, der langede kraftigt ud efter de mange danske fans, der var på plads i arenaen.

»Jeg har ikke noget problem med buhråb, når kampen er i gang, men når 'shox' skal lave et interview, eller når de andre vinder, så hav noget respekt. Vær en Counter-Strike-fan. Jeg er glad for, at han sendte halvdelen af tilskuerne hjem,« sagde han i studiet med henvisning til, at mange fans forlod arenaen inden finalen, fordi Astralis var røget ud.

Og den populære tv-ekspert fortsatte sit vredesudbrud:

»Jeg vil kun have Counter-Strike-fans i den her bygning. Jeg vil ikke have de her plastikfans herinde. Jeg har intet problem med at være nationalistisk, men hav noget respekt. De her fyre dedikerer deres liv til det her, og de kommer ud for at underholde jer, og I buher af dem? Det gode er, at vi allerede har taget jeres penge, og jeg håber, at der er en parkeringsbøde til jer ude foran. Hav det godt derhjemme og nyd jeres søndag aften, for vi vil nyde vores.«

Søndag aften var det verdensetterne fra NaVi, der snuppede titlen som vinder af Blast Premier Fall Final 2020 i København efter en finalesejr over franske Vitality.

Dermed kan de ud over titlen glæde sig over en præmiecheck på hele 1,5 millioner kroner.

Tidligere på dagen havde Astralis muligheden for at spille sig i finalen, men her blev de mange danske fans skuffet, da det blev til et 1-2-nederlag i opgøret mod Vitality. Det kan du læse mere om herunder.