Netflix-brugere skal være på vagt i disse dage. Der er nemlig folk med onde hensigter, der sender over 100 millioner mails ud til abonnenterne i håb om at kunne fuske sig til personlige oplysninger. Det skriver ABC News.

'Vi har ikke kunnet verificere dine betalingsoplysninger for den næste betalingsperiode af dit abonnement. Derfor vil vi lukke dit medlemsskab, hvis vi ikke modtager et svar fra dig inden for 48 timer. Vi ville selvfølgelig elske at beholde dig. Derfor bedes du blot at klikke 'genstart dit medlemsskab' for at opdatere dine betalingsoplysninger, så du kan blive ved med at nyde alle de bedste tv-programmer og film uden afbrydelser'.

Hvis du ser en mail med denne ordlyd, skal du lade være med at klikke på linket og udfylde noget som helst. Mailen er nemlig en phishing-mail, hvor svindlere vil forsøge at franarre dig dine personlige oplysninger. Det er ikke en sjældenhed, men det er trods alt omsiggribende, når disse personer udgiver sig for at være Netflix.

Netflix er blevet gjort bekendt med angrebet, skriver ABC News.

»Desværre er svindel almindeligt på internettet og målrettet populære mærker som Netflix og andre virksomheder med store kundebaser for at lokke brugerne til at udlevere personlige oplysninger,« fortæller Netflix til ABC News.

Se screenshottet af mailen her - og husk altid at tænke to gange, når du bliver bedt om at udlevere kontonummer osv. Og slet mailen.