Tv-programmet 'Børn på hospitalet' fik seerne til tasterne tirsdag aften. En lille piges skæbne blev ikke afsløret, og det efterlod seerne i total uvished.

Kanal 4 følger i deres programserie 'Børn på hospitalet' børns indlæggelser og sygdomsbesøg på Nordsjællands Hospital.

Tirsdag aften fulgte man blandt andre en lille syg pige, der fik hjertestop seks gange. Hun blev til sidst flyttet til Rigshospitalet, men hendes skæbne afslørede man ikke i programmets slutning.

Det har fået seerne til at rase deres frustrationer og følelser ud på programmets Facebook-side, hvor en for eksempel skriver:

- Jeg må indrømme at jeg er chokeret over afslutningen på dagens afsnit. Her tænker jeg på episoden med lille N (navn fjernet af BT). Jeg synes helt ærligt, det var en usmageligt på mere end en måde.

- Hvis hun ikke overlevede hvorfor så ikke sløre hendes ansigt så vi i det mindste ikke fik et forhold til hende. Jeg kan ikke få hendes ansigt væk fra mine øjne, skriver en anden person.

VED DU, HVORDAN DET ER GÅET MED DEN LILLE PIGE? KONTAKT BT PÅ 1929@bt.dk

På få timer havde over 300 personer ytret deres mening over den mangelfulde afslutning, og én af dem blev så fortørnet, at han helt vil opsige kanalen.

- Kanal4 har været en af de mest sete kanaler i vores TV-pakke. Efter aftenens afsnit bliver vi selvfølgelig nødt til at afmelde kanalen. Det er den mest smagløse formidling af noget som helst jeg nogen sinde har oplevet på TV.

Hvorfor pigens skæbne ikke blev afsløret, forsøger bt.dk at finde svar på.

Så du udsendelsen? Og hvad synes du om, at Kanal 4 ikke fortalte, hvordan det gik med pigen? Deltag i debatten på facebook HER