Im og Suthida Nielsen kom langt om længe hjem efter en lang rejse fra Bangkok i Thailand, der begyndte fredag.

I hjembyen blev de modtaget af flere 100 mennesker, som havde stimlet sig sammen i Aabybros hovedgade. Her hujede og viftede de med balloner og flag, der havde påskriften 'Velkommen hjem, Im!'. Alt i mens stod Im, en veninde til Im og Suthida Nielsen og vinkede gennem åbningen i limousinens tag.

Limousinen fortsatte et par hundrede meter hen ad vejen til Im og Suthida Nielsens hjem, hvor døren allerede var åben. Familie, venner og en støttegruppe har rykket alle Suthida Nielsens møbler tilbage i lejligheden, og det var noget, som fik tårerne frem i øjnene på Suthida Nielsen.

- Jeg er bare så glad og rørt, siger hun, mens hendes datter Im allerede var begyndt at lege med alle veninderne.

Den lille landskendte pige Im ankom lørdag morgen til Danmark sammen med sin mor, efter de to i november blev sendt ud af landet af de danske myndigheder. De landede først i Københavns Lufthavn, hvorfra de fløj videre til Aalborg Lufthavn, inden de i limousine blev kørt til hjembyen Aabybro.

Sagen om Im Nielsen begyndte for alvor i 2012. Hendes stedfar Johnny Nielsen døde af kræft, og dermed mistede Im og hendes mor Suthida Nielsen retten til at bo i Danmark. Derfor blev de sendt ud af landet af myndighederne, men efter stor opbakning fra befolkningen og et stort pres på politikerne, blev loven lavet om, da næsten alle partierne (pånær Dansk Folkeparti) stemte for en ny lovgivning. Det betyder, at en familie ikke skal sendes ud af landet, hvis en ægtefælle dør.

Indtil videre må Im og hendes mor opholde sig på et turistvisum, da loven ikke er trådt i kraft.