____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>De færreste danske kvinder ligner dem i modebladende, men de fleste af os gad godt. Modeidealet om at være tynd og fejlfri slår skår i rigtig mange kvinders selvværd, og det er en fotograf fra Kolding og en tøjdesigner fra Ribe blevet trætte af.

Det er det samme hver gang, når fotograf Judy Reimer skal tage boudoirbilleder til gemalens morgengave, eller Michelle Bay Westh skal sy kjoler til almindelige kvinder. De er aldrig tilfredse med deres udseende.

Se alle billederne her: 10 helt naturlige danske kvinder

- De vejer for meget, deres numse er for stor, alt er i vejen, fortæller fotograf Judy Reimer.

- Og så ender de med at sidde og tude, når de ser, hvor smukke de ser ud på billederne. Der føler jeg virkelig, at jeg gør en forskel. Og jeg ville ønske, at alle kvinder kunne prøve det, siger hun.

Fotografen og tøjdesigneren slog sig sammen om et fotoprojekt, der skulle vise ganske almindelige kvinder præcis som de er - dejlige i al deres mangfoldighed.

- Jeg valgte at være med til at stable eventen på benene for at sætte fokus på, at normale kvinder ikke ligner fotoshoppede modeller. Jeg vil gerne åbne folks øjne for, at normale kvinder er smukke. Det naturlige udseende er den ægte skønhed, fortæller Michelle Bay Westh.

Og interessen var overvældende, da de efterlyste deltagere. 182 kvinder i alle aldre, størrelser og udformninger meldte sig.Se alle billederne her: 10 helt naturlige danske kvinder

Og det var nogle meget modige damer, der bakkede op om budskabet. En 13-årig med anoreksi, én, der mangler et bryst, en med stomi, en, der altid ser gravid ud uden at være det, nogle erotisk buttede og en med samme hudsygdom som Michael Jackson, så hendes hud er dækket af hvide plamager.

- De er bare nogle af de kvinder, der overskred deres egne grænser for at vise, at skønhed ikke handler om modelmål, lige næser og højtsiddende bryster. Den kommer indefra.  

Kvinderne viser sig frem, præcis som de er skabt, i undertøj og Michelle Bay Wesths kjoler af mærket 'Frøken Bay'. Se billederne her.

Se også billederne fra udlandet: Helt almindelige kvinder - helt nøgne