____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den syvdobbelte verdensmester i Formel 1, Michael Schumacher, har ifølge flere medier fået 'alvorlige hovedskader', efter han søndag formiddag var i en skiulykke.

Ulykken skete under en offpist-tur ved skisportsstedet Mirabel i de franske alper, hvor den 44-årige tysker ejer en alpehytte.

Tidligere søndag fortalte direktøren for skisportsstedet, Christophe Gernignon-Lecomte, til en fransk radiostation, at Schumacher var chokeret og groggy, men ved bevidsthed, efter styrtet. I løbet af søndagen har der imidlertid været flere meldinger om, at skaderne var værre end først antaget.

Ifølge tyske Bild er neurokirurgen Gerard Saillant blevet kørt til hospitalet med politieskorte hele vejen fra Paris, men mediet har ikke kunne få bekræftet, at neurokirurgen er der for at tilse Michael Schumacher. Saillant kender ifølge BBC Schumacher i forvejen, og han har behandlet ham i 1999 i forbindelse med en motorsportsulykke.

Samtidig skulle Michael Schumachers egen personlige læge ifølge Sky News også være på hospitalet for at tilse racerkøreren.

Pressekonference senere

Universitetshospitalet i Grenoble har ikke udtalt sig om Michael Schumachers tilstand, men vil holde en pressekonference senere.

Racerkørerens talskvinde, Sabine Kehm, har bekræftet ulykken, men vil heller ikke udtale sig om Schumachers tilstand.

- Vi beder om forståelse for, at vi ikke kan komme med løbende udmeldinger om hans helbred. Han bar dog en hjelm og var ikke alene. Der var heller ikke andre involveret i hans styrt, lyder det fra Sabine Kehm.

Schumachers hustru og søn befinder sig ifølge BBC på hospitalet.