Et menukort, et håndklæde og spejle er vigtige, når sexkøbere skal have udløsning. Se videoerne her på siden.

- Nogle gange er man nødt til at skifte stilling. Eller sige 'vær sød, ikke så hårdt', siger den tidligere prostituerede Joanna Tomaszewicz, der nu står frem og fortæller sin historie til B.T.

Sexkøberne i Danmark kan være aggressive i de små røde rum, hvor spejle og røde vægge går igen mange steder. Den røde farve og spejlene gør nemlig kunderne liderlige, fortæller Joanna Tomaszewicz, mens den 'friske' duft fra spraydåsen river i næsen. Her må ikke lugte af mænd og sex, når den næste kunde kommer forbi. 

Den 39-årige polak ved, hvad hun taler om. Fra december 2006 til maj 2011 har hun arbejdet på 18 forskellige bordeller i Jylland og på Fyn.

- Hvis hans penis er for stor, kan han ikke tage mig bagfra. Det gør ondt på mig, siger Joanna Tomaszewicz og vender sig om på alle fire i videoen øverst i denne artikel.

Her viser hun, hvordan det foregår, når sexkunder skal tilfredsstilles for kolde kontanter. Håndlkædet på sengen sikrer, at kundens sæd ikke klæber sig fast på lagenet.

Menukortet bugner af 'retter' som for eksempel 'luksus dansk', der er samleje i flere stillinger, og 'mega fransk', der er et blowjob, hvor den prostituerede sluger kundens sæd.

En farlig ydelse, erkender Joanna Tomaszewicz, der løbende er blevet tjekket for sex-sygdomme. 

Søndag den 1. januar kan du læse HELE Joanna Tomaszewicz’ historie, når B.T. udkommer med en særudgave af sektionen ‘2’. B.T.s journalister har gennemført adskillige, timelange interviews med den 39-årige kvinde og har blandt andet besøgt hendes barndomshjem i Gdansk og 14 af de 18 danske bordeller, hun har arbejdet på. Læs HELE historien om Joanna Tomaszewicz i B.T. søndag.

Se også videoerne 'Ingen nemme sex-penge', 'Frygtede sex-kunder ville dræbe', 'Den lykkelige luder er en skrækfilm' og 'Drikker en liter vodka om dagen' herunder.

Ingen nemme sex-pengeFrygtede sex-kunder ville dræbeDen lykkelige luder er en skrækfilmDrikker en liter vodka om dagen