Kl 16.15 stod regnen ned omkring Randers i Jylland. Der var kraftige vindstød, hagl og torden til gene for de tohjulede trafikanter der måtte kæmpe sig igennem regnen.
Kl 16.15 stod regnen ned omkring Randers i Jylland. Der var kraftige vindstød, hagl og torden til gene for de tohjulede trafikanter der måtte kæmpe sig igennem regnen. Foto: Ernst van Norde
Det er om at klæde sig godt på, hvis man skal ud og fejre julebryggens indtog på cafeer, restauranter og i nattelivet i aften. For selvom, der ikke er frostgrader, bliver det en våd og blæsende aften og nat.

- Tag vanter og hue på, hvis du skal ud i aften. Dagen igennem vil der være en masse hidsige byger i Jylland og på Fyn med både hagl og torden. Det er ikke helt normalt for årstiden, men det vil stilne en anelse af i aften, siger meteorolog Andreas Nyholm fra TV2 Vejret.

Københavnerne vil dog slippe for regnen, men kan stadig opleve blæsten. Temperaturen vil være 7-10 grader over hele livet. 

Resten af weekenden fortsætter regnen over hele landet, mens blæsten dog aftager.

- Det bliver rigtigt efterårsvejr, hvor man kan opleve en time med byger og tre timers tørvejr og så en time med byger igen. Udover regnen bliver det et hæderligt vejr uden blæst og temperaturer på 7-10 grader, siger Andreas Nyholm. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.