Lyt til artiklen

Millionerne sidder tilsyneladende temmeligt løst i lommerne på den tidligere ejer af Den Blaa Avis, Karsten Ree.

Til trods for at han havde 800 mio. kr. ude og svømme i den nu krakkede Amagerbanken, foretog han omkring årsskiftet årets dyreste ejendomshandel til 70 millioner kroner.

Det skete, da han købte en overdådig Strandvejsvilla på Vedbæk Strandvej 478 af familien bag tøjmærket SAND.
Af den netop tinglyste ejendomshandel fremgår det, at prisen for ejendommen var på hele 70 mio. kr, hvilket gør handlen til en af de dyreste ejendomshandler på Strandvejen nogensinde.

Se billederne: Danmarks dyreste boligkøb

Der hersker almindelig enighed om, at ejendommen Vedbæk Strandvej 478 på 6.400 m2  er et af de mest attraktive ejendomme på hele Strandvejen. B.T. erfarer at grundens størrelse er den altoverskyggende grund til, at Karsten Ree har købt Vedbæk Strandvej 478. Grunden har nemlig en enorm plæne, der gør det muligt at lande med helikopter i haven.

Men prisen er også derefter: 70 millioner kroner.Det er ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsen, der har stået for salget af ejendommen til rigmanden. Han ønsker dog ikke at kommentere salget.


- Jeg kan bekræfte, at jeg har handlet den pågældende ejendom, men jeg har ikke yderligere kommentarer til den, siger Ivan Eltoft Nielsen til Epn.dk.

Ejendommen har ikke været sat til salg offentligt. Ejendomshandler af denne størrelse finder som regel sted ved, at ejendomsmægleren formidler kontakt mellem kunder i sit kartotek.

Karsten Rees huskøb overgås kun af Henrik Palms køb af Erik Damgaards fashionable villa på Hambros Alle i Hellerup for 75 mio. kr.

Karsten Rees forhenværende hjem der ligger et par numre længere nede af Strandvejen blev i januar sat til salg for 43,3 mio. kr.