En bruds værste mareridt er blevet virkelighed for 27-årige Helene Kristensen fra Valby. Et renseri har ved en fejl udleveret hendes brudekjole til den forkerte kvinde. Hendes efterlysning på Facebook er i skrivende stund delt mere end 14.000 gange.

Tirsdag delte hun efterlysningen på Facebook, og siden er hendes opdatering blevet delt et uhørt højt antal gange af brugere, der føler med hende i denne situation. Men de mange delinger har endnu ikke ført til, at brudekjolen har fundet tilbage til den rette ejer.

»Der er desværre ingen, der har meldt sig med kjolen endnu,« siger Helene Kristensen, da BT fanger hende på mobilen.

ccc
ccc
Vis mere

Kjolen blev indleveret hos Rekord Rens i Valby, og de har ikke kontaktoplysninger på deres kunder. Derfor gik Helene Kristensen på Facebook i håb om at finde kvinden med hendes brudekjole.

Efter hendes opdatering tirsdag aften tog renseriet kontakt til Helene Kristensen, da renseriet har modtaget ubehagelige opkald fra personer omhandlende den forsvundne brudekjole. Det var ikke meningen med Facebook-opslaget, forsikrer hun.

Kender du den anden brud eller har du oplysninger om den forsvundne kjole, så tip BT på 1929@bt.dk

»Jeg er ikke interesseret i at nogle folk truer eller opfører sig åndssvagt på grund af min kjole. Derfor vil jeg mane til besindighed. Jeg er kun interesseret i at få min brudekjole tilbage,« lyder opfordringen fra Helene Kristensen.

Se også: Videoen, der går lige i hjertet: Gommen havde ventet et klassisk kirkebryllup, men så overraskede bruden

Helene Kristensen blev i sommer gift i kjolen i USA med sin amerikanske mand, og parret har planlagt, at de skal giftes i Danmark næste sommer så den danske gren af familien også får en bryllupsfest. Netop derfor var kjolen sendt til rens.

ccc
ccc
Vis mere

Helene Kristensens mor har håndsyet kjolen og er dermed uerstattelig i hendes optik.

»Min mor har brugt rigtig mange timer på lave kjolen, rette den til og få gjort den helt perfekt. Så derfor var det rigtig hårdt, at skulle ringe til min mor og fortælle, at kjolen var forsvundet. Men hun har taget det rigtig pænt,« fortæller Helene Kristensen, der til daglig arbejder som psykolog.

Hvis nogen har oplysninger om den forsvundne brudekjole, opfordrer Helene Kristensen folk til at aflevere den på renseriet i Valby eller skrive til hende på Facebook.