Kort før en 41 årige motorcykelkører mistede livet på Padborg Park, kørte den motorsportsglade Prins løb på selvsamme bane.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Prins Joachim deltog i et løb for klassiske racerbiler, der blev kørt kun få timer før ulykken, hvor en 41-årig motorcykelkører mistede livet.

SE BILLEDERNE: Tragisk dødsfald på Padborg Park

I sin cremefarvede Lotus Cortina i deltog Prinsen i Historisk Festival, der  tæller som årets anden afdeling af Dansk Automobil Sports Unions forskellige mesterskaber for klassiske racerbiler, skriver Padborg Park på sin hjemmeside.

I søndagens to heat opnåede Joachim henholdsvis en 5. og en 9. plads. Med i løbet var også den nære ven af Kongehuset Baron Otto Reedtz -Thott, der i suveræn stil løb med sejren i begge heat.

Den racerglade Prins deltog også i to løb på Padborg Park banen i 2009, hvor han høstede en 2. og en 3. plads.