Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Se film på både smartphone, computer, tv og tablet på én gang. Det bliver muligt med den nye type abonnement, streamingtjenesten Netflix i øjeblikket tester, hvor man fra en enkelt konto kan se film og tv-serier på hele fire forskellige enheder på en gang.

Standardabonnementet tillader i øjeblikket, at man kan bruge Netflix på op til to forskellige flader.

Det skriver det amerikanske medie Marketwatch.

Det nye abonnement bliver i første omgang for amerikanerne og kommer til at koste 11.99 dollars om måneden, mens standardabonnementet fås for 7.99 dollars.

Samtidig kæmper Netflix for at knække koden til, hvordan man undgår kunder, der deler konto, og ifølge Marketwatch er det nye og dyrere abonnement et skridt i den retning.

- Vi mener normalt, at et ægtepar sagtens kan dele en konto, og at det er helt i orden og acceptabelt. Men hvis du har fået adgang til en konto fra din kærestes onkel, er det ikke i orden , udtalte Netflix's administrerende direktør Reed Hastings i april måned.

Den populære streamingtjeneste forventer, at mindre end 1 % af Netflix's brugere vil skifte til det fire-skærmede abonnement.

Netflix har haft stor succes i 2013, især med originale tv-serier som den politiske thriller House of Cards og dramaserien Homeland.

Andre læser også