Se Poul-Erik Skammelsens vilde snit

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Studenterhuerne fylder i denne tid gadebilledet som prikker på en mariehøne. Og i den anledning afslører TV2, hvordan kanalens kendte ansigter klarede sig igennem gymnasiet i sin tid.

Og de var slet ikke så dumme endda. Nyhedsværten Poul Erik Skammelsen har størst grund til at prale. I 1982 blev han student med et samlet gennemsnit på 11,5 efter den gamle karakterskala. Det var bl.a. med til at hive gennemsnittet op, at han fik 13 i både skriftlig og mundtlig samfundsfag, skriver tv2.dk.

Cecilie Beck mener, at det især var de mundtlige eksaminer, der hjalp hende til det flotte gennemsnit på 10,2.

- Jeg er typen, der er god til at fake mig både klogere, mere belæst og mere vidende, end jeg nødvendigvis er. Det er desværre ikke lige så nemt på skrift, som det er med mundtlig argumentation, siger hun til tv2.dk.

Her ses Cecilie Beck - Foto:Sisse Stroyer

'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'-værten Peter Ingemann pjattede sig efter eget udsagn igennem gymnasieårene. Det kostede på karakterbladet. Han fik seks i årskarakter i både tysk, engelsk, latin og spansk. Trods det landede hans gennemsnit på 8,2.
 

Her ses Peter Ingemann - foto: Kim Haugaard

Kultur-værten Stéphanie Surrugue, der er halvt fransk, fik et gennemsnit på ni fra Greve Gymnasium i 1995. Det skyldtes bl.a. et 13-tal i - selvfølgelig - fransk.

Her ses Stéphanie Surrugue - Foto: Martin Sylvest Andersen

Sportsværten Morten Ankerdal endte med en gennemsnit på 9,1. Det skyldtes bl.a. et imponerende 11-tal i oldtidskundskab og en sløj syv'er i fysik.

Her ses Morten Ankerdal - Foto: Keld Navntoft

Tilbage i 1975 endte 'Station 2'-værten Niels Brinch med et gennemsnit, han ikke finder grund til at prale af: 7,1. Det var især tysk og latin, der drillede krimi-værten.

Her ses Niels Brinch - Foto: Lea Meilandt Mathiesen

TV2 News-værten Line Ernlund kom ud af gymnasiet med et gennemsnit på 9,8.
Her ses Line Ernlund - Foto: Miklos Szabo/TV 2