Er du en af de to heldige vindere? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Bor du nær Væggerløse på det sydlige Falster eller Jægerspris i Nordsjælland, og har du en lottokupon, som du endnu ikke har fået tjekket, så er du måske blevet lottomillionær henover weekenden - helt uden at vide det.

Danske Spil mangler nemlig ikke én – men hele to lottomillionærer efter lørdagens trækning, hvor en heldig spiller ramte lørdagens syv vindertal.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

6.052.306 kroner kan indehaveren af den lykkebringende kupon, som er indkøbt hos Jacks Kiosk på Marielyst Strandvej i Væggerløse, nu se frem til.

Udover vinderen af de godt seks millioner kroner, kan en anden heldig lottospiller fra Jægerspris i Nordsjælland glæde sig over at modtage yderligere én million kroner efter lørdagens trækning.

Hver lørdag trækker Danske Spil nemlig lod blandt alle præmiegivende rækker om én ekstra million kroner. I lørdags var det en heldig spiller fra Jægerspris med en gevinst på 38 kroner, som altså med ét blev yderligere én million kroner rigere.

Den lykkebringende kupon er indkøbt hos SuperBrugsen, Møllehegnet 2 i Jægerspris.

De heldige vindere blev udtrukket lørdag aften, men endnu har ingen meldt sig.

Det er dog langt fra usædvanligt, at der går op til en uge, før de heldige vindere henvender sig. Det har Morten Hedegaard Hansen, der er pressemedarbejder hos Danske Spil, tidligere udtalt til Dagbladet Ringkøbing-Skjern i forbindelse med en anden uafhentet gevinst tidligere på måneden.

»Især når kuponen er købt hos en forhandler, er det helt normalt, at der godt kan gå en uge. Hvis man er nede at handle lørdag formiddag, får man måske lige lavet en Lynlotto og samtidig tjekket sidste uges vindertal. Mange tjekker ikke selv tallene, men får det kørt i systemet nede hos forhandleren,« siger han.

Skulle det ske, at de to lottogevinster ikke bliver afhentet, vil det langt fra være det største uafhentede beløb i historien.

Ifølge Dagbladet Ringkøbing/Skjern har en person, der tilbage i 2011 vandt 12 millioner på en lottokupon købt i netop Holstebro, aldrig indløst sin gevinst.

Ligesom alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner, vil den nybagte mangemillionær få tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil.

Er du en af de to heldige vindere? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.