Som prostitueret skulle hun være åben, sød og sexet - så hun drak en liter vodka om dagen for at kunne være det. Se videoerne her på siden.

Da den i dag 39-årige Joanna Tomaszewicz i december 2006 begynder at arbejde på bordellet i Grønnegade 64 i det centrale Aarhus, lod hun sig tage af op til 13 mænd om dagen.

Men på bordellet i Aarhus havde Joanna Tomaszewicz et problem. Hun var for lukket over for kunderne. Der måtte handles:
 
- Jeg var nødt til at ændre mig. Min personlighed. Alting. Jeg var nødt til at være åben. Sød. Sexet, siger hun i videoen øverst i denne artikel.

Hjemme i Polen havde hun arbejdet som call girl og efter eget udsagn gået ud med enkelte, rige mænd. Joanna Tomaszewicz greb vodkaflasken og fandt hurtigt bunden. Så gik det nemmere.

Du fik det bedre af at drikke?

- Ja. Jeg kunne spille skuespil, siger Joanna Tomaszewicz til B.T.

Flere af Joanna Tomaszewicz' bekendte, som B.T. har talt med, mener, at hun drikker for meget. Selv ved hun ikke, om hun er alkoholiker.

- Måske. Jeg ved det ikke, siger hun i videoen øverst i denne artikel.

Fra december 2006 til maj 2011 nåede Joanna Tomaszewicz at arbejde på 18 forskellige bordeller i Jylland og på Fyn. 

Søndag den 1. januar kan du læse HELE Joanna Tomaszewicz’ historie, når B.T. udkommer med en særudgave af sektionen ‘2’. B.T.s journalister har gennemført adskillige, timelange interviews med den 39-årige kvinde og har blandt andet besøgt hendes barndomshjem i Gdansk og 14 af de 18 danske bordeller, hun har arbejdet på. Læs HELE historien om Joanna Tomaszewicz i B.T. søndag.

Se også videoerne 'Ingen nemme sex-penge', 'Frygtede sex-kunder ville dræbe', 'Den lykkelige luder er en skrækfilm' og 'Sådan har de sex på bordellerne' herunder.

Ingen nemme sex-pengeFrygtede sex-kunder ville dræbeSådan har de sex på bordellerneDen lykkelige luder er en skrækfilm