To biler kørte frontalt sammen i Nordsjælland fredag morgen, og det skabte trafikale problemer på Hørup Skovvej mellem Farum og Slangerup. Vejen er åben igen.

Ulykken sendte to personer på hospitalet. Den ene til Rigshospitalets Traumecenter og den anden til Nordsjællands Hospital i Hillerød.

Det er stadig uvist, hvor alvorligt de implicerede er kommet til skade.

Hørup Skovvej er åben igen i begge retninger, efter at have været spæret i flere siden tidligt fredag morgen.

Spærring af jysk motorvej
Tidligere på morgenen blev den Midtjyske Motorvej mellem Vejle og Herning spærret mellem aflørsel 11 Brande Ø og afkørsel 12 Brande Nord.

Det oplyste Vejdirektoratet fredag morgen til BT, og det ville tage en rum tid, før bilisterne igen kunne benytte motorvejen på den jyske motorvej.

»Vores umiddelbare vurdering i samarbejde med politiet er, at det vil tage et par timer, inden motorvejen bliver åbnet igen. Vi forventer den tidligst åbnet igen omkring kl. 8. Der er ikke ret meget kø på nuværende tidspunkt. Kun lidt forsinkelse, og bilerne er nede i fart,« siger vagthavende Jakob Riis.

Uheldet skete tidligt fredag morgen, og der var kun lettere personskade. Motorvejen er igen åben for trafik på den pågældende strækning.

»Vi har fået meddelt, at der var en personbil og mindre lastbil involveret i uheldet,« lyder det.

På Vestmotorvejen var der tidligere på morgenen et trafikuheld efter Vemmedrup i retning mod Fyn. Der opstod kø, men politiet har fået ryddet op, og begge spor er igen farbare.