Brian Holms tidligere kollega og nuværende Tour-kommentator på TV2 kan slet ikke forestille sig, hvor hård sagen må have været for den 51-årige familiefar.

Den tidligere toprytter Rolf Sørensen glæder sig over frifindelsen af Brian Holm, der stod anklaget for at have blufærdighedskrænket en syvårig pige.

- Jeg har lige hørt det, og jeg er superglad, siger Rolf Sørensen, da bt.dk fanger ham på telefonen umiddelbart inden afgangen til dette års Tour de France.

Den tidligere kollega til Brian Holm i det professionelle cykelfelt er overbevist om, at sagen om blufærdighedskrænkelse har tæret på kræfterne hos Holm.

- Det har været en forfærdelig omgang. Det er jo det værst tænkelige at blive anklaget for - bortset fra mord. Derfor har jeg virkelig følt med ham i denne tid, siger Rolf Sørensen, der har været i kontakt med Brian Holm via SMS.

- Jeg er ikke en af de tætte venner, og jeg er sikker på, at hans rigtigt nære er overbeviste om, at der aldrig har været hold i de anklager, siger Rolf Sørensen.