Bjarne Riis og Team Tinkoff-Saxo har skrevet kontrakt med en 24-årig colombiansk bjergrytter.

I Colombia kan de noget helt specielt i forhold til at udvikle cykelryttere. I hvert fald har det sydamerikanske land leveret store bjergryttere i tidens løb og i øjeblikket pibler nye navne frem på den store scene. Nu vil Bjarne Riis og Team Tinkoff-Saxo også med på moden.

Det russiske hold meddeler mandag, at Riis har skrevet kontrakt med den 24-årige columbianer, Edward Beltran. 

- Jeg er meget glad for, at Edward tiltræder holdet. Vi har testet ham og kigget på hans tal, og han har et stort potentiale på de lange stigninger. Konkurrencen i Colombia er hård, og Edward er blandt de bedste af dem, så selvfølgelig forventer vi, at han kommer til at gøre det godt, efterhånden som han udvikler sig ved at konkurrere på WorldTour-niveau, siger Bjarne Riis i en pressemeddelelse.

Kontrakten falder på plads lang tid alle hold for længst har fået styr på deres holdsammensætning til denne sæson. Beltran har længe været et talent, men har endnu ikke fået et gennembrud. Det håber ham på, vil ske under Riis' vinger.

- Jeg er en rendyrket bjergrytter, så for mig er det et hovedmål at hjælpe holdet i de bjergrige etaper, siger Edward Beltran.