Lasse Norman Hansen ligger fortsat på tredjepladsen i Tour of Dubai med blot en etape tilbage af ørkenens etapeløb.

Det var Normans imponerende enkeltstart i onsdags, som sikrede det 21-årige stortalent tredjepladsen i den samlede stilling, og efter fredagens etape ligger Team Garmin-Sharps danske rytter fortsat på en podieplads.

Tredje etape blev vundet af Marcel Kittel, som havde sneget sig med i favoritgruppen på fredagens etape, og han oversprintede Lobato og Sagan i kampen om etapesejren. Det var anden dag i træk, at den tyske sprinterkonge vandt.

Fredagens etape var det nærmeste, man kommer en kongeetape i Tour of Dubai, hvor vejene mest af alt er flade, lange og halvkedelige. Der var dog blevet plads til et par lette og korte stigninger på slutningen af etapen, hvilket store navne som Alejandro Valverde og Rui Costa forsøgte at udnytte til at komme væk fra feltet.

Set i det lys var det imponerende, at Lasse Norman Hansen sad med favoritgruppen på anslået 30 mand, som nåede i mål sammen. Her sad også løbets fører, Taylor Phinney, som ligger lunt i svinget til den samlede sejr før sidste etape lørdag.

Det er Lasse Norman Hansens første professionelle løb på World Touren nogensinde.