Fernando Alonso er ifølge et italiensk medie tæt på at sikre sig sin første forstærkning til det storhold, som ser dagens lys i næste sæson.

Og det er ikke en hvilken som helst forstærkning. Tutto Bici skriver, at Fernando Alonso er ved at lokke Peter Sagan over på det cykelhold, som han efter planen sætter på landevejen i næste sæson.

Ifølge det italienske medie er der tale om en to-årig kontrakt til en værdi af omkring 25 millioner kroner om året. Det vil i givet fald gøre ham til en af de bedst betalte ryttere i feltet.

Det nye cykelhold har motorkøren Fernando Alonso i spidsen, og det forventes, at store navne vil komme til at køre på holdet, som indtil videre går under navnet Team Alonso.

Den italienske legende Paolo Bettini, som indtil fornyelig var italiensk landstræner, er blevet tilknyttet som ledende sportsdirektør, og hans første opgave bliver at sammensætte et helt nyt hold. En meget krævende og ikke helt nem proces.

Indtil videre er det hele på rygteplan, og intet vil blive offentliggjort inden august næste år, da reglerne foreskriver dette. Alberto Contador er ligeledes blevet rygtet til det nye spanske hold, men det vil kræve, at han kommer ud af den kontrakt, som han har med Team Tinkoff-Saxo, som også løber i 2015.