Der sker ofte styrt i cykelsporten, og de fleste af dem bliver forbigået uden særlig opmærksomhed. Matti Breschel har således også været en del af rigtig mange styrt i sin karriere.

Men i netop overståede Tour of Oman var han involveret i et af de mere besynderlige styrt. For det første skete styrtet, efter etapen var gennemført, og for det andet var det en madras, der sendte Breschel i asfalten. Ja, du læste rigtigt. En madras.

- Efter etapen kørte vi tilbage til vores hotel, og da jeg kørte 70 km i timen på en nedkørsel, fløj en madras ind i mit forhjul, hvilket fik cyklen til at stå helt stille, forklarer Breschel i en pressemeddelelse.

- Jeg ramte asfalten ret hårdt, og jeg mistede rigtig meget hud på mine ben, mit ansigt og et sår på mit knæ måtte syes. Det er stadig for tidligt at sige, men jeg tror ikke, at det vil få indflydelse på mine forberedelser på klassikersæsonen, og jeg holder mig til det træningsprogram, jeg har lagt. Jeg er ikke bekymret i øjeblikket, siger Breschel.

Matti Breschel skal efter planen køre Paris-Nice i midten af marts, inden hans form skal toppe i forårsklassikerne, hvor han er Team Tinkoff-Saxos kaptajn sammen med Daniele Bennati.

Brian Holm lagde mandag aften dette billede op på twitter: