Astana kommer også til næste sæson til at køre de helt store løb.

Jakob Fuglsangs kazakhiske cykelhold meddeler på sin hjemmeside, at det har modtaget sin World Tour-licens for 2015.

»Astana Pro Team er glad og stolt over at kunne annoncere, at vi har modtaget World Tour licens til 2015, og at vi vil køre på det højeste niveau i den kommende sæson - tak til rytterne, personale, familie, sponsorer, venner og fans for jeres støtte,« skriver cykelholdet på deres officielle hjemmeside.

Der var ellers tvivl til det sidste om, hvorvidt Den Internationale Cykelunion (UCI) ville tildele det kazakhiske hold den World Tour licens, som er nødvendig for at kunne deltage i de største cykelløb.

Tidligere i år blev Astana-brødrene Maxim og Valentin Iglinsky taget for EPO, mens tre ryttere fra Astanas ungdomshold blev afsløret i at have taget anabolske steroider.

Og ifølge den italienske sportsavis La Gazetta dello Sport konkluderes det i en ny 550 siders lang rapport, som politiet i Padova har udarbejdet, at 17 Astana-ryttere skulle have haft kontakt til den dopingdømte læge Michele Ferrari og hans søn Stefano. I rapporten beskyldes Astana-holdet for at stå bag systematisk doping af rytterne.

Men UCI har på trods af beskyldningerne altså valgt at tildele Astana den World Tour licens, som giver adgang til Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a Espana.

UCI meddeler desuden, at Europcar, der sidste år kørte på World Tour-licens, ikke modtager licens på grund af økonomiske problemer.