Lyt til artiklen

Argentinas Ezequiel Lavezzi sprøjtede vand i hovedet på sin landstræner før indskiftning.

Der var flere tegn på, at den argentinske landstræner Alejandro Sabella ikke nyder stor opbakning i spillertruppen, da Argentina vandt 3-2 over Nigeria i den sidste gruppekamp onsdag aften.

Undervejs i kampen var der en episode, hvor Lionel Messi ignorerede, at Sabella gav ham instruktioner, og især en anden episode giver indtryk af manglende respekt for Argentinas landstræner.

Da PSG-profilen Ezequiel Lavezzi fik instruktioner før sin indskiftning, stod han med et iskoldt blik og sendte så en stråle vand lige direkte i hovedet på Alejandro Sabella. På tv-billederne ser det meget bevidst ud som en slags provokation.

Argentinske journalister skriver også på Twitter, at det var en direkte provokation fra Lavezzi, og at spillerne var utilfredse med, at Lionel Messi blev udskiftet, så han ikke kunne score hattrick i kampen.

Der har også været flere historier fremme fra den argentinske lejr, om at superstjernen Messi og de øvrige profiler har været utilfredse med taktikken med den defensive fokus fra Sabella.

Med sejren er Argentina klar til 1/8-finalerne med maksimumpoint. Messi & co. skal i aktion igen på tirsdag.