____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Modeskaberen Erik Brandt, der fra fredag den 12. september er aktuel i Vild med dans på TV2, viser her sit private yndlingstøj frem.

Hans mange og forskelligartede tørklæder er blevet hans kendetegn.

Erik Brandt opbyggede sammen med sin hustru designeren Margit Brandt designfirmaet, der bærer hendes navn. Margit Brandt døde i oktober 2011. Parret havde været gift i 48 år, og hendes død var en stor sorg for Erik Brandt.

- I sorgen og ensomheden kommer der et punkt, hvor man ikke rigtig ved, hvad man vil. Og man ved heller ikke, om man overhovedet gider mere, fortæller han.

For et år siden fik han et wakeupcall. Pludselig fik han ondt i det ene ben og han kunne faktisk dårligt gå. Lægen ruskede op i ham og sagde, ‘du stopper med at drikke – lige nu!’.

- Jeg var jo ikke dranker, men jeg drak for meget vin. Det gjorde jeg, siger han i et interview med BT Weekend.

Den notoriske levemand har ikke rørt en dråbe alkohol siden. Ingen vin til maden. Ingen weekend-gin-tonic. Det er slut. Helt slut. Istedet er han begyndt at træne, og så sværger han til suppekuren, som han kan tabe syv et halvt kilo på om ugen. Siden oktober sidste år har han smidt 24 kilo og er nu nede på 92.

Dansen er hans altoverskyggende projekt for tiden. 

Læs hele interviewet med Erik Brandt i BT Weekend lørdag 30. august 2014.