Mindst seks bulldozere forsøgte lørdag at smadre hinanden, da to kinesiske byggefirmaer røg i totterne på hinanden.

Den voldsomme kamp mellem de store maskiner skyldtes angiveligt, at de to rivaliserende firmaer kom op at skændes på arbejdspladsen. Det skriver Business Insider.

Først kørte to bulldozere direkte ind i hinanden, og derefter kom flere maskiner til og deltog i den absurde bulldozer-kamp.

Stridighederne fik både biler og fodgængere til panisk at flygte fra området, hvor maskinerne smadrede ind i hinanden og fik støv til at hvirvle omkring. Konflikten endte med, at to af bulldozerne blev væltet omkuld.

Utroligt nok fangede en person den vanvittige kamp på video. Se klippet øverst i denne artikel.

Videoen viser blandt andet, hvordan en af førerne kravler ud af sin væltede bulldozer og ind i en af de andre. Imens forsøger en tredje bulldozer at få den væltede maskine på hjulene igen. Føreren, som kommer ud af bulldozeren, ser ud til at være uskadt.

En lokal talsmand fra regeringen i den nordlige Hebei-provins, Xu Feng, har oplyst, at førerne af bulldozerne kommer fra konkurrerende firmaer. Det skriver Toronto Sun.

Derudover er det begrænset, hvad Xu Feng har ønsket at fortælle om episoden. Han oplyser, at en undersøgelse i øjeblikket er i fuld gang, og indtil videre nægter han at kommentere på, om kampen mellem de tunge maskiner har medført eller vil medføre anholdelser.

På samme måde ønsker han ikke at give detaljer om de skader, bulldozer-kampen har medført.

Ifølge ABC News oplever Kinas byggesektor i øjeblik historisk lav vækst, hvilket tvinger byggefirmaer til at konkurrere om kunderne. Men det er dog en sjældenhed, at de ligefrem slås om byggeopgaverne i bogstaveligste forstand.