Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Måske kender du det der med at blive lidt søvnig, når du ser andre der sover?

Den søde hundehvalp i denne video kender det i hvert fald. Tilsyneladende har den lille skabning besluttet sig for, at det er dens opgave at beskytte familiens sovende barn. Det er bare lidt svært at våge over nogen, når man selv bliver så træt og også hellere vil have en lille lur.

Efter utallige gange at have været lige ved at trimle om, fordi den er ved at falde i søvn siddende, ender hvalpen med at finde sig til rette liggende med hovedet hvilende ovenpå barnet, så den trods alt stadig beskytter lidt.

SE OGSÅ: Videoen der automatisk får dig til at smile: Her går hund tur med ejer

Videoen stammer faktisk fra 2012, men her tre år senere har den fået nyt liv på Facebook, hvor den er blevet delt mere end 800.000 gange i den seneste uges tid og afspillet 55 millioner gange.

Familien bag videoen har også opdaget den fornyede interesse, og på Youtube fortæller de nu lidt mere af historien:

Faktisk havde de kun haft den lille hund i to dage, før begivenhederne på videoen udspiller sig. Den var nemlig blevet efterladt - bundet til deres hegn omkring haven.

Her tre år efter har de stadig hunden, som de tror er et gadekryds mellem en pitbull og en anden race. Familien beskriver hende som »en meget sød og meget atletisk hund.«

SE OGSÅ: Her er Hulk - verdens største pitbull