Lyt til artiklen

'Vild med dans'-stjernen har sat kærligheden på standby. Brylluppet aflyst.

Invitationerne var sendt. Men nu har komikeren Vicki Berlin og kæresten Christian Munk måtte meddele familien og vennerne, at deres ellers planlagte sommerbryllup er aflyst. Parret har nemlig valgt at holde en pause i deres forhold.

- Vi har måttet fortælle vores venner og familie, at vores bryllup er aflyst. Så jeg er selvfølgelig meget ked af det, lyder det fra en fortvivlet Vicki Berlin.

Ingen af dem ved, hvad der nu skal ske med deres forhold.

- Jeg ved ikke, om der senere bliver et bryllup eller ej. Det er det, vi nu skal bruge tiden på at finde ud af, lyder det fra Vicki Berlin.

Hun vil ikke komme ind på de nærmere omstændigheder til bruddet, og om en af dem har sat den anden på porten.

- Vi er i fællesskab blevet enige om at holde en pause i vores forhold, lyder det diplomatisk fra Vicki Berlin.

Scroll ned for mere

Et nyt liv
Den kendte komiker vil dog godt fortælle om en del af grunden til, at hun og musikproduceren Christian Munk ikke længere er kærester.

Ifølge Vicki Berlin skyldes det, at hendes liv har taget en kolossal drejning og er blevet et helt andet efter, at hun deltog i 'Vild med dans' på TV2.

- Pludselig fik jeg meget mere at bestille rent arbejdsmæssigt. Samtidig blev jeg et kendt ansigt og har været meget i medierne. Det har været med til at forandre mig og dermed også mit forhold til Christian. Man kan sige, at 'Vild med dans' var den berømte dråbe«, der var udslagsgivende for, at vi har besluttet at holde en pause i vores forhold, forklarer Vicki Berlin.

Part i trekantdrama
- Det er ikke altid nemt for den ene part, når den andens liv forandrer sig så meget som mit har gjort.

Netop i 'Vild med dans' blev Vicki Berlin selv part i noget, der angiveligt udviklede sig til et trekants-drama.

For Vicki selv betød det, at hun måtte finde en ny dansepartner, da hendes partner Jesper Dalsgaard meldte fra i konkurrencen.