Fans verden over havde regnet med at se en højgravid Kylie Jenner på det sidste billede fra Kardashian-familiens julekalender - men den 20-årige tv-kendis glimtede atter ved sit fravær under låge nummer 25.

I den forgangne uge bekræftede den 33-årige storesøster Khloe Kardashian, at hun var gravid:

Det skete med et billede af hendes markante babybule, men hele verden venter forsat på, at lillesøsteren Kylie Jenner officielt står frem med sin graviditet, der angiveligt skal have været undervejs siden marts.

Modellen og makeup-forretningskvinden har endnu ikke selv udtalt sig offentligt omkring et eventuelt kommende barn. Det er altså ikke bekræftet, at hun overhovedet er gavid.

I løbet af december har Kardashian-familien lagt en serie af julebilleder på Instagram, og da rygterne om Kylie Jenners graviditet er særdeles sejlivede, har det derfor været nærliggende for mange fans at tro, at familieforøgelsen ville blive afsløret på Kardashian-familiens 25. og sidste julefotografi.

Men sådan gik det ikke:

Kylie Jenner mangler på billedet - ganske som hun har gjort i hele resten af december - og det har fået en lang række fans til at rase ud i kommentarfeltet:

'Skuffethed er en underdrivelse,' skriver enpå Instagram, men en anden skriver: 'Hvad fanden er det her! Har vi ventet 25 dage på det her?'

På Twitter får Kardashian-familien også brugernes vrede at føle: