En seks-årig pige er på tragisk vis afgået ved døden i Rusland efter et forsøg på at redde lillebroderen fra at blive overhældt med kogende vand, der i stedet ramte hende.

Mens forældrene var i haven var Masha Yantuganova indenfor i hjemmet sammen med lillebroderen Dima på halvandet år. Her kom broderen til at røre ved en ledning til en elkedel med sit ben, skriver The Mirror.

Det resulterede i at kedlen med kogende vand væltede, og vandet begyndte at løbe ud over køkkenbordet, hvor Dima stod uforvarende. Da Masha Yantuganova så det, kastede hun sig heroisk over broderen for at beskytte ham mod det kogende vand.

På tragisk vis blev 60 procent af hendes krop dækket af tredjegrads forbrændinger, inden hun løb skrigende ud for at hente sin mor.

»Hun havde forfærdeligt ondt, men hun græd ikke, fordi hun ikke ville skræmme mig. Hun blev bare ved med at sige 'tag jer godt af Dima',« har pigens mor udtalt.

Moderen dyppede straks begge børn i isvand, inden turen gik mod et hospital i naboens bil, da de ikke kunne få fat i en ambulance.

På sygehuset blev først lillebroderen Dima smurt ind i salver mod forbrændingerne. Desværre blev der brugt så meget, så hospitalet ikke havde salve nok til heltemodige Masha Yantuganova.

Derfor drønede de af sted mod et andet hospital. På vej derhen mistede hun dog bevidstheden. Og selvom hun blev indlagt på intensiv, så stod hendes liv ikke til at redde, og hun døde på hospitalet.

»Hun døde fordi hun ikke fik ordentligt førstehjælp. Min søn Dima havde forbrændt 40 procent af kroppen, men han er i live, fordi han fik behandling,« forklarer de to børns mor.