Et ægtepar og otte ansatte på et callcenter vil aldrig glemme dagen i år. Syv numre har gjort dem til Englands største lotto-millionærer

De syv udtrukne numre matchede to kuponer - den ene købt af ansatte på et callcenter i Liverpool, der alle er medlem af samme lotto-klub, den anden købt af et ægtepar fra Newport i South Wales. Det skriver den britiske avis Daily Express.

Sidstnævnte træder dermed ind i historien som Englands hidtil største lottovinder med en præmie på ca. 380 mio. kr.

Syv lotto-millionærer i samme område
Ikke nok med at ægteparret har vundet landets hidtil største gevinst - de bor også i det område, som populært kaldes 'Golden Gwent Triangle'. Et område, hvor hele seks heldige englændere har vundet den store gevinst i løbet af de sidste tre år.

- Man siger, at lynet ikke slår ned det samme sted flere gange, men det har altså ramt Gwent seks gange inden denne sidste store gevinst, siger en talsmand.

Alligevel er den sidste gevinst enestående. De tidligere seks vindere har sammenlagt kun vundet hvad der svarer til lidt over halvdelen af det nye millionær-pars gevinst.

Gevinsten betyder, at parret fra Newport nu træder ind i de super-riges selskab. Et selskab, der ifølge Sunday Times bl.a. repræsenterer Sir Michael Caine, DJ Chris Evans og kokken Jamie Oliver.