Det er som taget ud af en gyserfilm.

En kvinde med blodige hænder nærmer sig en bil, og fortæller de to personer inde i den, at hun netop har slået sin kæreste ihjel.

Men det er ifølge Daily Mail langt fra fiktion. For de to mænd, der sad i bilen, har filmet den uhyggelige sceance, som finder sted i sne og kulde i den kazakhiske by Temirtau.

I videoen ser man den kazakhiske kvinde, der menes at være 29 år, nærme sig bilen, efter de to mænd har blinket med billygterne.

Få øjeblikket senere har de formentlig fortrudt, de gjorde det. For da kvinden er kommet hen til bilen, kan de se, at hun har blod ud over begge sine hænder.

Kvinden fortæller de to mænd, at hun havde et alvorligt slagsmål med sin kæreste, som endte med, at hun slog ihjel. Imens hun fortæller historien, peger hun over på huset, hvor hendes kæreste ligger død.

Hun spørger efterfølgende mændene, om der et sted, hun kan tage hen. Det blev for meget for de to mænd, som hurtigt kører væk fra den blodige kvinde.

Talsmanden fra det lokale politi, Bakhytzhan Kudiyarov, har bekræftet hændelsen.

»Morderen indrømmede, at hun havde stukket sin mand ihjel med en kniv og derefter var løbet uden for«, siger han og fortæller, at kvinden nu er anholdt og sigtet for mord.